Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πενταετείς & Συμβασιούχοι Πυροσβέστες: Έλλειψη αυτοκριτικής ή εντεταλμένη υπηρεσία λασπολογίας;


Ανακοίνωση των Πενταετών και Συμβασιούχων Πυροσβεστών: Με αφορμή τη δημοσίευση ενός “Πυροσβεστικού Θύματος” (όπως αυτοαποκαλείται) στην ιστοσελίδα bloko.gr , όπου ανώνυμα πίσω από την ασφάλεια της οθόνης του Η/Υ και του καναπέ, μας “κουνάει το δάχτυλο” κριτικάροντας τους συνδικαλιστές και την δράση τους. Σε μεγάλο βαθμό έχετε δίκιο για τους συνδικαλιστές - κομματόσκυλα, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι... υπάρχουν και εξαιρέσεις! Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, ήμασταν οι πρώτοι που φωνάζαμε για τον Ν. 4662/20, αυτόν τον νόμο έκτρωμα, ήμασταν οι μόνοι που τονίζαμε ότι ο νόμος αυτός δεν λύνει παθογένειες αλλά αντίθετα τις μεγεθύνει, ήμασταν αυτοί που λέγαμε όχι στο ξεσπίτωμα των συναδέλφων, όχι στην απλήρωτη εργασία. Ήμασταν αυτοί που κατέβηκαν στο δρόμο με παράσταση διαμαρτυρίας την ημέρα που ψηφιζόταν το νομοσχέδιο....... Παρεμπιπτόντως δεν είδαμε κανέναν από σας να στέκεται στο πλάι μας, να φωνάζει μαζί μας, να στηρίξετε και εσείς τις προτάσεις μας....! 

Που ήσασταν όταν η Ομοσπονδία με “νύχια και με δόντια” αγωνιζόταν να μην περάσει το νομοσχέδιο, όταν ενώ είχαμε πρόσκληση να παρευρεθούμε και να εκθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με το σχέδιο νόμου στη Βουλή την ίδια ώρα μας εξαίρεσαν, ποδοπατώντας τους θεσμούς, για να μην ακουστούν οι προτάσεις μας και κατ’ επέκταση οι αλήθειες;!

Που ήσασταν όταν διωχνόταν νομικά ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΠΟΠΥΣΥΠ μόνο και μόνο γιατί έλεγαν την αλήθεια! Δεν είδαμε κανένα πυροσβέστη “θύμα”, ούτε κάποια συνδικαλιστική οργάνωση να διαμαρτυρηθεί.... (Καλά, όχι οτι σας είχαμε και ανάγκη!)

Όχι κύριε... δεν “λιάζαμε το κορμί μας” το καλοκαίρι.... αντ’ αυτού κάναμε δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  τον Ιούλιο έξω από την Βουλή των Ελλήνων για όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το Πυροσβεστικό Προσωπικό. 

Οι οποιεσδήποτε καταγγελίες μας κοινοποιήθηκαν και παρενέβη η Ομοσπονδία, βρήκαν λύση. Τώρα, όσο για το ωράριο που αναφέρετε, το ξέρετε μόνο εσείς... συνεχίστε να το γνωρίζετε μόνο εσείς και περιμένετε να λυθεί το πρόβλημα εκ θαύματος!

Και έρχεστε εσείς τώρα και μας κουνάτε το δάχτυλο...

Τώρα, κατόπιν εορτής.... ποιο είναι το νόημα;;

Δεν μπορείτε λοιπόν κύριε να μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Το μόνο που καταλαβαίνουμε από τα αναγραφόμενα σας είναι ότι είσαστε σε εντεταλμένη υπηρεσία λασπολογίας!

Θα πρέπει να ξέρετε κύριε, ότι πριν κρίνουμε τους άλλους θα πρέπει πρώτα να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά.... “αποκτήσαμε τη συνήθεια να υποκρινόμαστε μπροστά στους άλλους σε τέτοιο βαθμό ώστε στο τέλος να αρχίζουμε να υποκρινόμαστε μπροστά στον εαυτό μας” 

Όπως καταλαβαίνετε εμείς δεν καθησυχαζόμαστε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο σθένος... Να είστε σε αναμονή της ημερομηνίας της νέας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας....

ΥΓ. Συνέχισε να κάνεις κριτική από τον καναπέ και να κουνάς το δάχτυλο... κάπου θα σε βγάλει!











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια