ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΑ Αττικής: Ως πότε θα αδειάζουμε το ένα ποτήρι για να γεμίζουμε το άλλο;


Ανακοίνωση του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ Βορειοανατολικής Αττικής: Ως πότε; Μετά την εξοδο της τελευταίας σειράς των νεοεξερχομενων αστυφυλάκων και τη γενναία ενίσχυση της Διευθυνσης Μεταγωγων με την τοποθέτηση τους! 

Πολλές υπηρεσίες που ταλανίζοταν χρόνια με τη εβδομαδια αφαίμαξη τους από αυτήν δύο ,τρεις και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Θεώρησαν όλοι λοιπόν ότι οι πίνακες που έρχονταν ανά Διεύθυνση για ενίσχυση,ώστε να ξεκινούν συνάδερφοι από τα άκρα της Αττικής για τα δικαστήρια στο κέντρο της Αθήνας θα σταματούσε.. Πράγμα που αρχικά έγινε για λίγο..Όμως όχι μόνο δεν κράτησε αλλά αντί του πίνακα με την εβδομαδιαία ενίσχυση... Τώρα έρχεται ενημέρωση από τις διευθύνσεις την προηγούμενη μέρα για την επόμενη με συνέπεια την ανατροπή του προγραμματισμού της υπηρεσίας και την αναστάτωση του οικογενειακού προγραμματισμού του προσωπικού.. 

Όμως εδώ γεννάται και το ερώτημα είναι εφικτή η τήρηση εβδομαδιαίας υπηρεσίας πράγμα το οποίο ζητηται και από το Αρχηγείο με αυτό τον τρόπο..; Ως ποτέ λοιπόν θα περνούμε από το ένα ποτήρι να βάζουμε στο άλλο!!
Εμεις σαν Μ.ΠΡΟ. Σ.Τ.Α Β/Α θα συνεχίσουμε κύκλο επαφών και ενημερώσεων. 

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β /Α