Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα περιπολικά, παλιές αντιλήψεις


Ικανοποίηση επέφερε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, που εδρεύει στο Αγρίνιο, η παραλαβή των νέων (14) περιπολικών ενώ αναμένονται ακόμη πέντε πολυμορφικά οχήματα και τέσσερα δίκυκλα.

Ακόμη όμως και αυτή η θετική εξέλιξη προκάλεσε γκρίνιες και σκιαμαχίες. Αιτία η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που έσπευσε να αναφέρει πως «χωρίς πολλά λόγια, αλλά με μεθοδικότητα – ουσιαστικό αγώνα, καθώς και με παρεμβάσεις μας, πετυχαίνουμε για την αστυνομική οικογένεια την επίλυση χρόνιων και άλυτων προβλημάτων».

Η ανακοίνωση αυτή ερμηνεύθηκε ευλόγως ως προσπάθεια οικειοποίησης με πολλούς αστυνομικούς να αναρωτιούνται για το ποια ήταν η συμβολή της τοπικής ένωσης  που να δικαιολογεί τα γραφόμενα της ανακοίνωσης.

Διόλου τυχαίο θεωρείται  πως ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης  έσπευσε και αυτός με τη σειρά του να εκδώσει ανακοίνωση εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στους  νυν και  τέως Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, αλλά και τους συνεργάτες τους  για «την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή τους στην ένταξη και στην υλοποίηση αυτής της δράσης, μέσω της οποίας εκσυγχρονίζεται και ενισχύεται σημαντικά ο υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός.»

Η τακτική  λοιπόν της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με γνωστούς συνδικαλιστές να εκφράζονται επικριτικά στο facebook. «Ο συνδικαλισμός της απραξίας πολλές φορές αφού δεν μπορεί να προσφέρει πουθενά καπηλεύεται κάτι τέτοια και τα προβάλει κατόπιν εορτής προσπαθώντας να δημιουργήσει συνειρμούς ότι το αποτέλεσμα ήρθε με δικές τους ενέργειες», αναφέρει ένας εξ αυτών που δραστηριοποιείται στην Αττική ενώ άλλος-τοπικός- προσθέτει: «Δυστυχώς περισσεύει ή υποκρισία στους συνδικαλιστές που διοικούν..Έλεος πια….Από από την μία καπηλεύονται τα οχήματα μέσω ΕΣΠΑ και από την άλλη δεν ακούγονται πουθενά στο αρχηγείο…».

 

https://www.agrinionews.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια