Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πήγαινα για μετάλλιο ανδραγαθείας ... είπε ο ειδικός φρουρός! Απείλησε με όπλο γείτονα

Το σχέδιο της ληστείας του επιχειρηματία, είχε στηθεί για το Σάββατο. Όμως κάτι πήγε στραβά και δεν προχώρησαν. Γείτονας που τους αντιλήφθηκε ζήτησε εξηγήσεις για την
εκεί παρουσία τους και σύμφωνα πληροφορίες του bloko.gr, του είπαν πως είναι αστυνομικοί της ασφάλειας και ότι παρακολουθούν έναν κακοποιό.

Χθες το πρωί, οι κανόνες του σχεδίου τηρήθηκαν καταλεπτώς. Ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι, τον "δέσμευσαν" και έχοντας ρόλο βασικού ανακριτικού ο ... ιδιώτης, ρώτησαν για το που βρίσκονταν τα ναρκωτικά. Ο φρουρός τα ανακάλυψε -δύο σακουλάκια με χασίς και δύο ζυγαριές ακριβείας- και αντέστρεψαν τα στοιχεία των ερωτήσεων. Αυτόφωρο ή τα χρήματα; Ο "συλληφθείς" επέλεξε το αυτόφωρο. Ο φρουρός όμως βρήκε και τα χρήματα, με αποτέλεσμα να βάλουν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του σπιτιού και να φύγουν.

Ο τελευταίος όμως άρχισε να φωνάζει για ληστεία, γείτονας που προσέτρεξε για βοήθεια βρέθηκε αντιμέτωπος με την κάνη του όπλου του νεόκοπου αστυνομικού και με την παρότρυνση, "κάτσε ήσυχος". Για κακή τους τύχη, ομάδα ΔΙΑΣ ήταν πολύ κοντά και παρότι αποπειράθηκαν να κρυφτούν σε μία στάση, εντοοίστηκαν και συνελήφθησαν.

Στα γραφεία των αδιάφθορων, ο φρουρός περιορίστηκε να πει, "πήγαινα για μετάλλιο ανδραγαθείας για έρευνα και σύλληψη εκτός υπηρεσίας". Φυσικά δεν έγινε πιστευτός....


του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια