Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η αιμοδοσία στη Δ.Α.Ε.Α.


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Συγκινητική ήταν για ακόμη μια φορά η προσέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στο κάλεσμα της Ένωσής μας στην αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην Καισαριανή, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Να γνωρίζουν άπαντες ότι ο μεγάλος όγκος των μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν προς ενίσχυση συναδέλφων-μελών μας, καθώς και συγγενών τους που χρειάζονται αίμα και απευθύνονται στην Ένωσή μας.

Προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά σε όλους εμάς η συμμετοχή νέων συναδέλφων στη συγκεκριμένη δράση μας, καθώς διαπιστώνουμε πως ολοένα και περισσότεροι συνάδελφοι δείχνουν την ευαισθησία τους και την διάθεση τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ευελπιστούμε όπως τούτο συνεχιστεί στο μέλλον και καλούμε άπαντες να συμμετέχουν στις αιμοδοσίες μας.

Από καρδίας ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και τους κ.κ. Α/Δ΄ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ Δημήτριο, Διοικητή της Υ.Α.Τ. και Α/Δ΄ ΣΓΟΥΡΔΟ Αντώνιο, αναπλ. Διοικητή της Υ.ΜΕ.Τ για την παρουσία τους και τη συνδρομή τους στην άριστη διοργάνωση της αιμοδοσίας.

Επισημαίνουμε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την προστασία από τον Covid-19.

 

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια