Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Ανανεώνονται οι κάρτες για την ελεύθερη μετακίνηση των αστυνομικών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς



Διαβάστε την ανακοίνωση

Σε συνέχει του υπ’ αριθμόν 89/20 από 22/09/2020 εγγράφου μας προς τον Αρχηγό κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ σύμφωνα με το οποίο ζητούσαμε την άμεση επίλυση του προβλήματος αναφορικά με την ανανέωση των καρτών και την οριστική επίλυση του ζητήματος για την ελεύθερη μετακίνηση του αστυνομικού προσωπικού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενημερώνουμε τα μέλη μας πως εκδόθηκε η υπ’ αριθμόν 1647/20/2047617 από 22/09/2020 Διαταγή του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία, καθορίζεται ο τρόπος ανανέωσης των καρτών μετακίνησης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Ο.Α.Σ.Α. (Ο.Σ.Υ. Α.Ε. & και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) για το υπόλοιπο του έτους 2020.

Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, πέραν του ζητήματος της ανανέωσης των καρτών το οποίο και επιλύθηκε, λάβαμε διαβεβαιώσεις πως θα καταρτιστεί και θα εκδοθεί σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) με την οποία θα επιλύεται οριστικά και το ζήτημα της ελεύθερης μετακίνησης των συναδέλφων μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί στο μέλλον αντίστοιχο πρόβλημα.

Η αντίδραση του Αρχηγού και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιακών παραγόντων ήταν άμεση και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Εκτιμούμε, πως αντίστοιχη άμεση μέριμνα θα υπάρξει για το νέο έτος 2021 με την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α., θέτοντας τέρμα στην ταλαιπωρία που αντιμετώπιζαν οι συνάδελφοί μας τα τελευταία χρόνια.

Η Ένωσή μας θα βρίσκεται στις επάλξεις, παρεμβαίνοντας όπου απαιτείται και κρίνεται αναγκαίο, συνεισφέροντας τα μέγιστα προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού.

 

 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια