Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεάν στο Ασκληπιείο θα κάνουν τεστ οι αστυνομικοί του Αλίμου

Κορωνοϊός: Ο ρόλος των ορολογικών τεστ – Η διαφορά με τα τεστ αντισωμάτων |  ΣΚΑΪ
Στο Ασκληπιείο τής Βούλας μπορούν όσοι υπηρετούν στα τμήματα τάξης και ασφάλειας του Αλίμου δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό, ύστερα από το περιστατικό με το ανήλικο από την Αίγυπτο. Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ευχαριστεί θερμά το Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» Αιμίλιο ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, μας ενημέρωσε πως το Νοσοκομείο του θα καλύψει το τεστ του Covid-19 σε συναδέλφους μας.

Ειδικότερα, η κάλυψη αφορά τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω του θετικού κρούσματος που ανιχνεύτηκε σε 14χρονο ασυνόδευτο ανήλικο Αιγύπτιο, ο οποίος βρισκόταν εδώ και τρεις ημέρες σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου, κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών.

Ως Ένωση έχουμε υποβάλλει εδώ και δύο εβδομάδες επιστολή στη Φυσική και Πολιτική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με συγκεκριμένες προτάσεις.

Συγκεκριμένα είχαμε προτείνει, όσοι συλλαμβάνονται ή προσάγονται στα Τμήματα και κρίνεται αναγκαία η περαιτέρω κράτησή τους ή η μεταφορά τους σε άλλες αστυνομικές Υπηρεσίες, να υποβάλλονται σε τεστ Covid – 19.

Για άλλη μία φορά, αποδεικνύεται πως οι συνάδελφοί μας εργάζονται κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες.

Επιτέλους η πολιτεία να θωρακίσει τον Έλληνα αστυνομικό.

Η Ένωσή μας συνεχίσει αδιαλείπτως, να στηρίζει εμπράκτως τους συναδέλφους μας.


Ξεχωριστή ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη ΑΝΑΣΑ:

Στα πλαίσια ενημέρωσης των συναδέλφων μας , γίνεται  γνωστό, ότι κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη Χρήστου ( σήμερα 10.9.20)   με τον αν. Διοικητή του Γ.Ν Ασκληπιείου  Βούλας κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη ,έγινε δεκτό το αίτημά μας να πραγματοποιηθούν τεστ covid 19 στου συναδέλφους του ΑΤ και ΤΑ Αλίμου, χωρίς οι συνάδελφοί μας να επιβαρυνθούν οικονομικά.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Διοίκηση του Γ.Ν Νοσοκομείου Ασκληπιείου  Βούλας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και ευχόμαστε στους συναδέλφους μας καλά αποτελέσματα!

 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια