Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περίμεναν τους διαρρήκτες γνωστής καφετέριας με τα όπλα στα χέρια


Στα «πράσα» έπιασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τέσσερις… «ποντικούς» που είχαν τρυπώσει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στην περιοχή του Νέου Κόσμου και είχαν διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο. 
Μάλιστα οι τέσσερις κακοποιοί δεν πρόλαβαν να χαρούν την λεία τους, περίπου 10.000 ευρώ, καθώς έξω από το καφέ τους περίμενε πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης και μάλιστα με τα όπλα στα χέρια, αφού οι τέσσερις Ρομά θεωρούνταν επικίνδυνοι και ένοπλοι.

Οι έμπειροι αστυνομικοί γνώριζαν πως οι τέσσερις διαρρήκτες κυκλοφορούσαν με συγκεκριμένης μάρκας αυτοκίνητο, γνωστής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το είχαν κλέψει από την Κηφισιά, έπειτα από διάρρηξη που είχαν κάνει σε γνωστό εστιατόριο τις περιοχής, όπου μπούκαραν, πήραν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και με αυτό κυκλοφορούσαν!

Το πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης που μπλόκαρε τους τέσσερις «ποντικούς», γνώριζε πως κυκλοφορούσαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν ήταν παρκαρισμένο κοντά στο καφέ που είχαν διαρρήξει οι συλληφθέντες. Οι έμπειροι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν στα γύρω στενά ανακαλύπτοντας τελικά παρκαρισμένο το μαύρο Mercedes λίγα στενά πιο κάτω από το κατάστημα.

Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση, καθώς ήδη έχουν ταυτοποιηθεί δυο διαρρήξεις καταστημάτων σε Κηφισιά και Νέο Κόσμο, πλην όμως εκτιμάται πως οι κλοπές, οι διαρρήξεις και οι ληστείες που έχουν κάνει είναι δεκάδες.

Θεοδόσης Πάνου

https://www.newsit.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια