Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΑ Αττικής: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για τους ελέγχους στην Αρτέμιδα


Ανακοίνωση τής παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ Βορειοανατολικής Αττικής: Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α συγχαίρει τους συναδέρφους του Β.Τ.Τ Βορειοανατολικής Αττικής. Τόσο τον σταθμό Τ29/23 όσο και τον Τ29/22 που τον συνέδραμε καθώς και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ 221-1/Γ αλλαγής για τον υποστηρικτικό της ρολο .

Καθως το Σάββατο 26/09/20 στην Αρτέμιδα διενήργησαν εκτεταμένους τροχονομικους ελέγχους μετά από καταγγελλόμενα που είχαν περιέλθει στην αντίληψη της διοίκησης για θορύβους από μοτοσυκλέτες μεταμεσονύχτιες ωρες!

 

Μικρό αριθμό αυτοσχέδιων και επίδειξη ικανοτήτων από δίκυκλα και έδωσε τις κατάλληλες εντολές. Οι έλεγχοι αν και δεν είχαν την τυπική ιδιότητα της εξόρμησης! Είχαν όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και αποτελέσματα! Οι συνάδερφοι ενήργησαν στοχευμενα, δείχνοντας όπου ήταν δυνατό επιείκεια σε δευτερεύουσες παραλείψεις με αποτέλεσμα να μην αναστατώσουν τους ρυθμούς της παραλιακής πόλης! Συνομιλήσαν με γονείς και νέους της πόλης αποσπώντας τα ευμενή σχόλια της τοπικής κοινωνίας όσο και τη δημόσια ευαρέσκεια του Δημάρχου της πόλης και της δημοτικής αρχής. Ο έλεγχος επαναλήφθηκε χθες Τρίτη 29/09/20 με τις ευχαριστίες κατοίκων και καταστηματαρχών στους συναδέρφους του σταθμού που εισήλθε στο κέντρο της πόλης.

Οι έλεγχοι και οι δεικτες έδειξαν χθες και εν τοις πραγμασοι ότι η κατάσταση υπήρξε βελτιουμενη! Τόσο η υπηρεσιακη απόδοση όσο και τα κοινωνικά σχόλια δείχνουν ότι ο Έλληνας αστυνομικός έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης με οποία μέσα και αν διαθέτει.Σημ.(Τοσο η συγκεκριμένη διεύθυνση όσο και άλλες ακόμη και μετά την περσινή ενίσχυση της διεύθυνσης μεταγωγών συνεχίζει να ενισχύει και να απασχολείται σε αλλότρια καθήκοντα). Εμεις σαν Μάχιμη Προοδευτική Συσπείρωση Των Αστυνομικών της Βορειοανατολικής Αττικής τασομαστε στο πλευρό όλων των συναδέλφων όλων των υπηρεσιών και δηλώνουμε συμπαραστάτες ηθικά αλλά και υλικά όπου χρειαστεί!.

 

Χαιρετιζουμε δε παρομοιες προσπαθείες που προάγουν την αστυνομική ιδιότητα.

 

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια