Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Εκτός από αστυνομικοί, είμαστε και άνθρωποι" - Νέα απαγόρευση πρόσβασης αστυνομικών στην τουαλέτα


Το bloko.gr έγινε αποδέκτης σφοδρών καταγγελιών από αστυνομικούς, για το ... αντιcovid μέτρο που υιοθέτησε πρόσφατη η φυλασσόμενη εταιρεία τουρκικές αερογραμμές, οι υπεύθυνοι της οποίας έκριναν πως η αστυνομική παρουσία στα ενδότερα ενέχει κινδύνους. Παραθέτουμε μία από τις καταγγελίες, την πλέον ήπια και αναμένουμε την εξεύρεση λύσης είτε από την εταιρεία, είτε από την ηγεσία.
 
Έχουν δώσει ενημέρωση στην είσοδο της εταιρείας να μην μας επιτρέπεται η είσοδος για τουαλέτα ως δικαιολογια λόγω του covid. Κάνουμε υπηρεσίες σε στόχο στις τουρκικές αερογραμμές Στην Ποσειδώνος στον Άλιμο και δεν μας επιτρέπουν πλεον να πηγαινουμε τουαλέτα.... Αν μας θέλουν μόνο για προστασία να καθόμαστε έξω στον Ήλιο και ούτε την φυσική μας ανάγκη να κάνουμε είναι ντροπή εν έτη 2020. 
 
Και να παρακαλάμε σαν ζητιάνοι στα διπλανα μαγαζιά μια τουαλέτα. Σε αυτό είναι μάρτυρες συναδέλφοι που δεν τους επιτρέπουν την είσοδο από Αργυρούπολη, Ηλιουπολη, Άλιμο, Ελληνικό, Βουλιαγμένη... Είναι κατάντια να θέλουν να τους προστατεύουμε και να μας μεταχειρίζονται με χυδαίο τρόπο και με ειρωνείες. 
 
Σας παρακαλω πολυ καντε κάτι δεν μπορουμε άλλου να δουλευουμε και άλλου να κάνουμε την φυσική μας ανάγκη.. Δηλαδή όλοι οι αστυνομικοι έχουν covid και όλοι οι υπάλληλοι από διάφορες εταιρίες που εργάζονται εκεί είναι αρνητικοί στον ιό και όλοι εμείς αν πάμε μια φορά στο 8ωρο θα τους κολλήσουμε; Λίγη ανθρωπιά ας δείξουν πιστευω εκτός από αστυνομικοί είμαστε και άνθρωποι....








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια