Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Κατατέθηκε νομοθετική ρύθμιση που για άλλη μια φορά τους καθιστά αναξιόπιστους...

Κορονοϊός: Τα μέτρα της αστυνομίας για το Πάσχα
Παραθέτουμε κείμενο από τη συνδικαλιστική παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ: Όπως πληροφορηθήκαμε, κατατέθηκε σχετική νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα παρατείνει τις διοικήσεις των συνδικαλιστικών Σωματείων, προκειμένου να αποφευχθούν συγκεντρώσεις εργαζομένων, διακινδυνεύοντας τη δημόσια υγεία.

Εμείς έγκαιρα ως συνδικαλιστικός οργανισμός που εκπροσωπεί τα δικαιώματα του κλάδου μας, συμμετέχοντας στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, είχαμε ενημερώσει τη διοίκηση του δευτεροβάθμιου Σωματείου μας για τους κινδύνους που υπάρχουν στη πραγματοποίηση του συνεδρίου στη Αττική για τις 12/13-09-2020, χωρίς όμως να καταφέρουμε να πείσουμε για το αυτονόητο, το λογικό.

Δυστυχώς κάποιοι, όχι απλώς δεν έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν, αλλά κυρίως να προστατέψουν τον Έλληνα αστυνομικό και αυτό δείχνει την προχειρότητα, αλλά και την αναποτελεσματικότητα με την οποία έχουν χειριστεί όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους αστυνομικούς.

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι βρίσκονται πάντα πίσω από τις εξελίξεις, δημιουργώντας πραγματικό κίνδυνο στους συναδέλφους μας και στα εργασιακά τους δικαιώματα που οφείλουν να υπερασπίζονται.

Συνεχώς εμφανίζονται να διοικούν το δευτεροβάθμιο Σωματείο μας, ως αναξιόπιστοι διαχειριστές, με προχειρότητα και υπεροψία. Σε αυτό το καταστροφικό έργο και στις ευθύνες αυτών, συμμετέχουν όσοι τους στηρίζουν...

Δείτε τη νομοθετική ρύθμιση:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια