Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ελληνική Αστυνομία και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ΝΑ Αττικής θρηνούν

Αυτός είναι ο άτυχος αστυνομικός της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε τροχαίο [εικόνα]  | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη ΝΟΪΔΗ.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της σήμερον Τετάρτη 09/09/2020, ο συνάδελφος Βαγγέλης έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, εν ώρα υπηρεσίας με την υπηρεσιακή του μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε και ο συνοδός του και συνάδελφός μας Αντώνης ΝΙΚΟΥ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο Βαγγέλης υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και με την Ομάδα του είχαν λάβει Σήμα από το Κέντρο της Αμέσου Δράσεως προκειμένου να μεταβούν για συνδρομή σε κατάσβεση φωτιάς που είχε ξεσπάσει στον Άγιο Κοσμά. Ένα ακόμα Σήμα, μία ακόμα αποστολή, που όμως έμελλε να είναι η τελευταία του…

Ο Βαγγέλης με υψηλά ιδανικά, ζήλο και αυταπάρνηση, μα πάνω από όλα με αγάπη για τον συνάνθρωπο και έχοντας επίγνωση του λειτουργήματος που επιτελούσε, μετέβαινε το ταχύτερο δυνατόν προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά του όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία. Το κακό όμως έγινε, κόβοντας απότομα το νήμα της ζωής του.

Ο Βαγγέλης ΝΟΪΔΗΣ ήταν παντρεμένος και νέος πατέρας.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Αιωνία του η μνήμη.

Οι προσευχές μας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον έτερο συνάδελφο Αντώνη ΝΙΚΟΥ, στον οποίο ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο, βγαίνοντας νικητής από αυτή μάχη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια