ΜΠΡΟΣΤΑ: Πόθεν έσχες-Άλλη μία αποτυχία του προεδρείου της Ομοσπονδίας…

Πόθεν Έσχες: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε | SofokleousinΔημοσιεύουμε ανακοίνωση τού συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ: Ακόμη μία φορά οι συνάδελφοι μένουν απροστάτευτοι, παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις του προεδρείου της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τη σχετική διαταγή που αφορά τις δηλώσεις πόθεν έσχες, το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε αυτούς που δεν οριστικοποίησαν ή έκαναν μικρά λάθη σε αυτές κατά την υποβολή τους, παραμένει. 

Με αυτό τον τρόπο καλούνται πάνω από 2500 συνάδελφοι μας πλήρωσαν ή καλούνται να πληρώσουν ένα πρόστιμο, που κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει, καθόσον είμαστε ο μοναδικός εργασιακός κλάδος του Δημοσίου που καλούμαστε να υποβάλλουμε δηλώσεις πόθεν έσχες συνολικά ως προσωπικό και όχι εξειδικευμένα, όπως όλοι οι άλλοι και όπως θα έπρεπε. 

Από τις αρχές του χρόνου με διάφορες ανακοινώσεις και συναντήσεις το προεδρείο άφηνε να εννοηθεί με αισιόδοξο τρόπο ότι, κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρει την απαλλαγή των συναδέλφων από την επιβολή προστίμου. Πολλές οι ανακοινώσεις τους χωρίς όμως αντίκρυσμα, χωρίς ουσία, πραγματική προσπάθεια και αποτέλεσμα, όπως γλαφυρά μας έχουν συνηθίσει χρόνια τώρα. Μετά το άφησαν, το ξέχασαν, ίσως κατάλαβαν ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα και τώρα ήρθε η στιγμή οι συνάδελφοι να στερηθούν ένα αρκετά σοβαρό χρηματικό ποσό που δεν το διαθέτουν. 

Το αρνητικό αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα και είναι μια ακόμα αποτυχία στη μεγάλη λίστα, ενός προεδρείου, η γραφικότητα του οποίου είναι πλέον δεδομένη για τους εργαζόμενους Αστυνομικούς...