Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλέξανδρος Σφελινιώτης: Περί συμπληρωματικών μεταθέσεων


Πενήντα (50) συνάδερφοι έρχονται στη Θεσσαλονίκη και ερίζουν  πολιτικοί, αξιωματικοί, συνδικαλιστές να καρπωθούν αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια είναι οι ίδιοι και κυρίως οι συνδικαλιστές που όταν ο αριθμός  των συμπληρωματικών  ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ, έχασαν την μιλιά τους και πετούσαν την μπάλα στην εξέδρα.

Η ουσία είναι άλλη. Και πιο συγκεκριμένα πού θα τοποθετηθούν οι νεοαφιχθέντες συνάδερφοι. Ήδη συνδικαλιστές και μη,υπόσχονται επιλεκτικές και καλές τοποθετήσεις, αδιαφορώντας  με την στάση τους αυτή  επιδεικτικά για όλους αυτούς τους συναδέρφους της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης  που εδώ και χρόνια τραβάνε το  κουπί της γαλέρας και ξεχνώντας πως η  Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης  υποφέρει, με τις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις να βρίσκονται μόνιμα σε 2ψηφιο νούμερο, με τις οργανικές της θέσεις να υπολείπονται των προβλεπομένων  κατά 100άδες,.

Όποιος συνδικαλιστής και μη, πιστεύει και προσπαθεί, νεοαφιχθέν συνάδερφος
να τοποθετηθεί οπουδήποτε αλλού εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ενεργεί αντισυναδελφικά και σίγουρα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και όχι το συνολικό καλό και θα πρέπει να απομονωθεί.

Οι λοιπές Διευθύνσεις της ΓΑΔΘ τις ημερήσιες αναπαύσεις τις χορηγούν και με ακόμα πιο ορθολογική εσωτερική κατανομή του προσωπικού τους θα είναι πιο εύκολο.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας αυτό δεν είναι εφικτό, διότι το προσωπικό της δεν επαρκεί για να καλύψει ούτε τις ανελαστικές υπηρεσίες.  

Κλείνοντας ,απευθυνόμενος στους καλοθελητές συνδικαλιστές τώρα που διαβάσατε το κείμενο τηλεφωνήστε ,ξέρετε εσείς πού και μεταφέρετε τα γραφόμενά μου όπως σας εξυπηρετεί, όπως έχετε συνηθίσει να πράττετε .

Αλέξανδρος Σφελινιώτης

Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Θ.

Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά πείτε τα για να τα πείτε και εσείς...δεν το ξέρουμε το έργο...έχει και δικαστήρια η χώρα αν δεν βγάζετε άκρη κύριοι κύριοι συνδικαλιστές...