Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ληστεία και ξυλοδαρμός στη Μύκονο μεσίτη που κατήγγειλε βίλες οργίων, ξέπλυμα χρήματος και αστυνομική συγκάλυψη


Δύο υποθέσεις ληστειών και ξυλοδαρμού επιχειρηματιών στη Μύκονο απασχολούν τις τελευταίες ώρες τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Η μία όμως ξεχωρίζει, καθώς παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και πολύ παρασκήνιο.
 
Πρόκειται για την ένοπλη επίθεση από αγνώστους, την ώρα που επέστρεφε στην κατοικία του, γνωστού μεσίτη και έντονα δραστηριοποιημένου στα κοινωνικά ζητήματα του νησιού μεσίτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια καταγγέλλει συστηματικά περιστατικά ακραίας διαφθοράς και διαστροφής.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται μεγάλες μπίζνες με πριβέ πάρτι σε βίλες της Μυκόνου, μισθωμένες από μεγάλα ονόματα της τοπικής αλλά και της ελιτίστικης αθηναϊκής κοινωνίας και μάλιστα, κάτω από τα μάτια της αστυνομίας, της Εφορίας και των τοπικών Αρχών. Σημείωσε δε κατ' επανάληψη πως αγοράζουν τις βίλες και τις νοικιάζουν για όργια κι εξ αυτής της δραστηριότητας, προκύπτει ανεξέλεγκτος πακτωλός μαύρου χρήματος.
 
Το bloko.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον επιχειρηματία, πλην όμως όπως μας έγινε γνωστό, ήταν την ώρα της εισαγωγής του σε χειρουργείο.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια