Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Πυροσβέστες Κεντρικής Μακεδονίας στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού


Κείμενο τού Σωκράτη Πασχαλέρη: Επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και ενημέρωση στην Προϊσταμένη του Γραφείου κ. Μαρία Αντωνίου, πραγματοποίησε κλιμάκιο του Προεδρείου της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας. Η ενημέρωση-συζήτηση διαχωρίστηκε σε δύο σκέλη και τονίσαμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των Συναδέλφων για την φετινή χρονιά που βγάζει για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη την Κρατική μηχανή. Στο πρώτο σκέλος επικεντρωθήκαμε στα γενικά θέματα του Πυροσβεστικού Σώματος (αναγνώριση Επικίνδυνης & Ανθυγιεινής Εργασίας,επαναφορά δασικού επιδόματος,ελλείψεις προσωπικού, που έχει ως αποτέλεσμα τις ατελείωτες μετακινήσεις και την καταπόνηση του υπάρχοντος,τις απλήρωτες υπερεργασίες κ.α.) 



Στο δεύτερο σκέλος αναφερθήκαμε στα προβλήματα και τις "πληγές" των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών-Κλιμακίων της Περιφέρειας μας (αναβάθμιση Πυρ. Κλιμακίων Σταυρού-Λαγκαδά, ειδικά θέματα προσωπικού όπως Υπαλλήλων σε Λιμάνια-Συνεργεία , μετεγκατάσταση 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού,ίδρυση Πυρ. Κλιμακίου στην Επανομή,όπου με ΑΜΕΣΗ παρέμβαση της Προϊσταμένης, θα υπάρξει αύριο Δευτέρα, ραντεβού με τον Δήμαρχο της περιοχής για να λυθεί δια παντός το πρόβλημα, καθώς οι Συνάδελφοι της 2ης ΕΜΑΚ ,πέρα όλων των ειδικών καθηκόντων τους,έχουν επωμιστεί έναν μεγάλο τομέα ευθύνης,αναβάθμιση εξοπλισμού κ.α.) 

Η κ. Αντωνίου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον,μας ενημέρωσε ότι θα σταθεί δίπλα στην μεγαλύτερη Ένωση Πυροσβεστών Πανελληνίως, για όλα τα δίκαια αιτήματα μας και εξήρε το έργο των Πυροσβεστών. Στο τέλος της επίσκεψης προσφέραμε μια εικόνα των Τριών Παίδων Εν Καμίνω που πλέον θα κοσμεί το γραφείο του Πρωθυπουργού !!! 

Συνεχίζουμε.....

 

Πασχαλέρης Σωκράτης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια