Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορονοϊός: Φόβοι για μυστικά πάρτι σε διαμερίσματα της Αθήνας - Τι θα κάνει η ΕΛ.ΑΣ.


Μπορεί ο κορονοϊός να «θερίζει» στην Αττική με τα κρούσματα να «χτυπούν» καθημερινά «κόκκινο» τους νέους να συνωστίζονται στις πλατείες, αδιαφορώντας για τα μέτρα κατά του ιού, και τους αρνητές της μάσκας να επιμένουν ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει, όμως, τώρα στην Ελληνική Αστυνομία φτάνουν πληροφορίες για νέα μόδα που προκαλεί «πονοκέφαλο» στους ένστολους: Πρόκειται για τις μυστικές συναθροίσεις που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διοργανώνονται σε διαμερίσματα της πρωτεύουσας. Οτι δηλαδή συνέβαινε και το καλοκαίρι στα πάρτι κορονοϊού σε βίλες της Μυκόνου. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, υπάρχουν οι πληροφορίες ότι σε αρκετά διαμερίσματα γίνονται συγκεντρώσεις πολλών ατόμων, κυρίως νεαρής ηλικίας, οι οποίοι διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν αποστάσεις και κανένα μέτρο αυτοπροστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού. 

Οι πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι τα περισσότερα από αυτά τα πάρτι στήνονται μέσα από κλειστά γκρουπ στα social media και γι' αυτό επιτελείς της Κατεχάκη εξετάζουν κάθε πληροφορία που φτάνει στα χέρια τους. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες - και όταν κάποιος ένοικος εντοπίσει κάποιο τέτοιο πάρτι - θα κάνουν ελέγχους, όπως ακριβώς έκαναν και στη Μύκονο. Γι' αυτό και τώρα ετοιμάζουν ένα ειδικό σχέδιο δράσης για να μπει στοπ σε αυτές τις διοργανώσεις. 


https://www.ethnos.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια