Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία Μακρή: Απολογία καρμπόν από τον δεύτερο κατηγορούμενο

Με την απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή συνεχίστηκε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως εκείνος και ο αδελφός του δεν έχουν σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα.

Απευθυνόμενος προς τη χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, λέγοντας:

«Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο».

Ο 36χρονος κατηγορούμενος επικαλέστηκε στην απολογία του την ίδια ιστορία με τον αδελφό του, λέγοντας πως ήρθαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018 προκειμένου να εξετάσουν τις δυνατότητες που είχαν για να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Για την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας του επιχειρηματία ανέφερε πως βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστος, μαζί με μία παιδική του φίλη.

«Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένεια του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα» τόνισε ο κατηγορούμενος στο τέλος της απολογίας του.

Το δικαστήριο διέκοψε για την προσεχή Τρίτη προκειμένου να προτείνει ο εισαγγελέας επί της ενοχής ή όχι των δύο κατηγορουμένων.

 

https://www.newsit.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια