Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημέρωση της Ένωσης Αθηνών για τις κάρτες του Μετρό

Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών:   Σε συνέχεια της υπ’αριθ. 604/5 από 07/08/2020 ανακοίνωσής μας όπου έγκαιρα θέσαμε το ζήτημα της ανανέωσης των προσωποποιημένων καρτών ελεύθερης μετακίνησης με τα Μ.Μ.Μ. για τους συναδέλφους που υπηρετούν στο λεκανοπέδιο Αττικής και λάβαμε τη διαβεβαίωση από τα αρμόδια χείλη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνου ότι είχαν ληφθεί έγκαιρα όλες οι πρωτοβουλίες για την ανανέωση των καρτών μέχρι τέλος του έτους, πράγματι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι κατόπιν σημερινής επικοινωνίας μας με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση και θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η ελεύθερη μετακίνηση με τα Μ.Μ.Μ.

   Ειδικότερα, το επόμενο χρονικό διάστημα και έως ότου λήξει η ισχύς των ήδη ενεργοποιημένων καρτών, θα σταλεί έγγραφο του Α.Ε.Α. με σαφείς οδηγίες προς τις Υπηρεσίες, σύμφωνα με το οποίο η αρμόδια Υπηρεσία του Α.Ε.Α. θα αποστείλει στον Ο.Α.Σ.Α. επικαιροποιημένη κατάσταση με τους δικαιούχους συναδέλφους μας ώστε άμεσα να προβεί στις προσήκουσες ενέργειες για την επαναφόρτιση των καρτών που θα πραγματοποιείται από τους συναδέλφους μας στα αυτόματα μηχανήματα, με ισχύ έως τέλος του έτους.  

     Επισημαίνουμε ότι ήδη έχουμε αιτηθεί την έγκαιρη ανανέωση της τρέχουσας σύμβασης για το επόμενο έτος, ώστε να συνεχίσουν οι αστυνομικοί της Αθήνας να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τα Μ.Μ.Μ. για τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια