Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΚΙΔΑ: Δεν αρκεί ένα χειροκρότημα κι ένας δημόσιος έπαινος

Ανακοίνωση της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών: Με την ανωτέρω φράση ο Πρωθυπουργός την 17-03-2020 σε διάγγελμα μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι θα μεριμνήσει
προσωπικά προς ικανοποίηση αιτήματος οικονομικής ενίσχυσης των ενστόλων, για τη συμβολή τους στον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού. Την 03-04-2020 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εξήρε το έργο των αστυνομικών σε όλα τα επίπεδα, όπως στη μάχη κατά του κορονοϊού, στην προάσπιση των συνόρων στον Έβρο, στην αντιμετώπηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, υπενθυμίζοντας ότι το ως άνω θέμα της οικονομικής ικανοποίησης το εξετάζει προσωπικά ο Πρωθυπουργός.  
    Έξι μήνες αργότερα είμαστε ακόμα στο «ευχαριστώ» και δεν έχει υπάρξει καμία έμπρακτη αναγνώριση, όπως και καμία ικανοποίηση οικονομικού αιτήματος των αστυνομικών όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το πως ακριβώς γίνεται αντιληπτή κι αναγνωρίζεται η προσφορά μας είναι απορίας άξιο. Το σύνολο των αστυνομικών περίμενε με αγωνία να ακούσει την υλοποίηση κάποιων δεσμεύσεων και την αναγγελία συγκεκριμένων παροχών (οικονομική ενίσχυση, αναγνώριση επικινδυνότητας, βελτίωση μισθολογίου κ.α.) κι αντ’ αυτών εισέπραξε μόνο ευχαριστίες.  
     Ας ελπίσουμε ότι η υπομονή και η αναμονή θα βγουν σε καλό, διότι έχουν όρια κι εξαντλούνται.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια