Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Συνάδελφε υπάρχει και άλλος δρόμος'' - Του Γρηγόρη Ευαγγέλου



Ανικανότητα , έλλειψη διεκδίκησης , αδράνεια και κομματισμός έχουν ως αποτέλεσμα τον ξεπεσμό, την αναξιοπιστία και τον ευτελισμό του κάποτε κραταιού συνδικαλιστικού κινήματος, που έδωσε σκληρές μάχες και πέτυχε νίκες στο παρελθόν, ακόμη και πρόσφατες μνημονιακές !

Πλέον το συνδικάτο δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε τα αυτονόητα, είναι Ήλιου φαεινότερο πως η παρούσα διοίκηση απέτυχε σε όλα. Αποτυχία στο Βαθμολόγιο, μισθολόγιο, αναγνώριση επικίνδυνου και ανθυγιεινού . Επέτυχαν λαμπρά όμως ως προς την παράταση αδειών και τον διαχωρισμό των συναδέλφων πριν και μετά τα εκλογικά συνεδρία , σε δικούς μας και μη, ακόμη ακόμη και στην επαρχία έφεραν αυτό το διαχωρισμό . Έπαψε η ενιαία λειτουργιά του συνδικάτου προς όφελος των συναδέλφων.

Χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ και εμείς δεν την δώσαμε σε όλα τα επίπεδα. Η προχθεσινή εξέλιξη αναμενόμενη από την στιγμή που το έργο των αστυνομικών δεν αναγνωρίστηκε έμπρακτα τον Μάρτιο. Όμως είναι λυπηρό το ότι μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση επιβεβαιώνοντας το όποιος περιμένει πολύ δεν θα πρέπει να περιμένει πολλά.

Να μας απαντήσουν ποιες οι ενέργειες τους για το έκτακτο επίδομα covid, ποιες οι ενέργειες τους και οι προτάσεις για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό και ποιες για το βαθμολόγιο? Γιατί τέτοια σιωπή?

Γιατί όταν κάποιες ενώσεις υπέβαλλαν προτάσεις το μόνο που έκαναν ήταν να υποστείλουν την σημαία των αγώνων και να κατηγορούν αυτούς που διεκδικούσαν. Τα προβλήματα αθροίζονται, το προσωπικό καθημερινά καταπονείτε σκορπισμένο σε όλα τα μήκη κ πλάτη της πατρίδας για κάθε ζήτημα και το συνδικαλιστικό κίνημα σε πλήρη αδράνεια. Η απραξία είναι είδος αυτοκτονίας και το θύμα είναι ο συνάδελφος, το συνδικάτο χρειάζεται μαχητές ανάλογους με αυτούς που κρατούν σύνορα, νησιά , την κοινωνία όρθια και όχι διαχειριστές του συνδικάτου και χειροκροτητές πολιτικών ιδεολογιών. Συνάδελφε αφυπνίσου, υπάρχει και άλλο δρόμος.

Ευαγγελου Γρηγοριος

Συνδικαλιστής Ελληνικής Αστυνομιάς








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια