Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το "Ανθρωποκτονιών" εξιχνίασε τη δολοφονία ηλικιωμένου στο Πέραμα - Πώς εντόπισαν τον 35χρονο


Η χρήση ναρκωτικών τον ώθησε στην κλοπή. Επέλεξε ως στόχο του το σπίτι του "νονού" του, αλλά όταν εκείνος επέστρεψε του έκοψε τον λαιμό. Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη του 35χρονου δράστη, τον ταυτοποίησαν και, παραθέτοντάς του τα στοιχεία, πήραν την ομολογία του.

Η ΚΛΟΠΗ ΕΓΙΝΕ... ΦΟΝΟΣ

Ο 35χρονος, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει για κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών, πήγε στο σπίτι του άντρα της γυναίκας που τον είχε βαφτίσει, για να αρπάξει ό,τι πολύτιμο βρει και να εξασφαλίσει τη δόση του.
Ο συνταξιούχος επέστρεψε ξαφνικά και ο 35χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κρύφτηκε στην τουαλέτα. Όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο 81χρονος τρόμαξε βλέποντας έναν άντρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και του επιτέθηκε. Ο καθ'ομολογίαν δράστης τον χτύπησε με μαχαίρι στον ώμο και του κατάφερε ένα μεγάλο τραύμα στον λαιμό.
Για να καλύψει τα ίχνη του, έβαλε φωτιά στο σπίτι, αλλά οι πυροσβέστες κατέφθασαν πριν καταστραφούν όλα τα στοιχεία.
Ο 35χρονος έφυγε με το όχημα τού θύματος και την τραπεζική κάρτα του.
Για δύο ημέρες στάθμευσε το αυτοκίνητο στο Πέραμα και ύστερα το οδήγησε στο Βιομηχανικό Πάρκο, όπου το πυρπόλησε.

ΤΑ ΛΑΘΗ

Οι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο της προσωρινής στάθμευσης, στο Πέραμα. Εκεί, από μία κάμερα ασφαλείας, είδαν τον άνθρωπο που το στάθμευσε.
Ο 35χρονος χρησιμοποίησε εύφλεκτο υγρό για να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο, αλλά λίγο υγρό έπεσε επάνω του και υπέστη έγκαυμα. Χρειάστηκε, μάλιστα, να πάει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εκεί κατέγραψαν τα στοιχεία του. 

Τα στελέχη της Ασφάλειας τον οδήγησαν στον 11ο όροφο τής ΓΑΔΑ, όπου του παρέθεσαν όλα τα στοιχεία και εκείνος όχι μόνο παραδέχθηκε πως ήταν ο δράστης, αλλά περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του, με την περιγραφή του να συνάδει με τα ευρήματα των αστυνομικών. 

Μανώλης Ασαριώτης








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια