Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύριο στη Νάουσα η κηδεία του 33χρονου αστυνομικού – Σε κρίσιμη κατάσταση ο συνάδελφός του

Τροχαίο-σοκ με άντρες της ΔΙΑΣ: Ενας νεκρός, ένας διασωληνωμένος

Στις δώδεκα το μεσημέρι της Παρασκευής, στην πατρίδα του τη Νάουσα, συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 33χρονο μοτοσικλετιστή της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα, στην παραλιακή λεωφόρο, εν ώρα υπηρεσίας.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έφθασαν στον Άγιο Κοσμά, μετέφεραν πρώτα τον 25χρονο στο Ασκληπιείο της Βούλας, καθώς πίστεψαν ότι είχε περισσότερες ελπίδες να επιζήσει.

Όταν έφθασε στο νοσοκομείο, ήταν κλινικά νεκρός και με υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες, θωρακικές κακώσεις και συντριπτικό κάταγμα στο μηριαίο οστό.

Υπεβλήθη σε τρία χειρουργεία και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, ενώ στο νοσοκομείο έχουν φθάσει συγγενείς του από την Ελασσόνα.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν λάβει σήμα να τρέξουν σε φωτιά στα όρια Αγίου Κοσμά και Γλυφάδας. Στο ύψος του Αγίου Κοσμά, για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο οι αστυνομικοί, που ακολουθούσαν, είδαν τους συναδέλφους τους να φρενάρουν και να πέφτουν επάνω σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο.

Οι μοτοσικλετιστές, που δεν έπαθαν το παραμικρό, είναι από χθες σε κατάσταση σοκ. Δυσκολεύονται ακόμα και να περιγράψουν το περιστατικό. Από την πρώτη στιγμή τους αφαιρέθηκε ο οπλισμός, ενώ τους παρασχέθηκε ψυχολογική βοήθεια από εξειδικευμένο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας της Καλλιθέας.

 

Μανώλης Ασαριώτης








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια