Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποφυλακίστηκε και γύρισε στις παλιές συνήθειες - 16 ληστείες εξιχνίασε η ΥΔΕΖΙ

Το μεσημέρι του Σαββάτου έπεσαν στα χέρια των στελεχών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής οι δύο άνδρες, που εδώ και καιρό έκαναν ληστείες σε σούπερ μάρκετ και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Πρόκειται για έναν 52χρονο και έναν 32χρονο.
Ο πρώτος διέπραττε τις ληστείες συνήθως ημέρα Παρασκευή ή Σάββατο, προσέγγιζε το "στόχο" και διέφευγε με μοτοσυκλέτα, χρησιμοποιούσε κράνος μοτοσικλετιστή για την απόκρυψη των χαρακτηριστικών του, ενώ απειλούσε τους υπαλλήλους με πιστόλι και σε κάποιες περιπτώσεις και μαχαίρι.
Ο 32χρονος συνεργός του μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον 52χρονο στο σημείο που στάθμευαν την "επιχειρησιακή" μοτοσυκλέτα και απέκρυπτε στην οικία του το όπλο και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα των αστυνομικών του "Ληστειών", έχουν εξιχνιασθεί δεκαπέντε ληστείες σε σούπερ μάρκετ και μία σε ταχυδρομικό κατάστημα, τις οποίες διέπραξαν στις περιοχές του Ιλίου, του Περιστερίου και της Πετρούπολης.

Ο 52χρονος είχε συλληφθεί στις 27 Απριλίου του 2010 για έντεκα ληστείες σε σούπερ μάρκετ και τρεις σε ΕΛΤΑ. Καταδικάστηκε σε 101 έτη, αλλά αποφυλακιστηκε στα μέσα του 2015.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια