Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

15 χρόνια εγκλωβισμένος στη ΓΑΔΑ αστυνομικός γράφει για τις μεταθέσεις


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Κάποιες σκέψεις για τις έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικών 2020. Μετά τα περυσινά κουλούρια και τα φετινά sms και ευχαριστώ με τα οποία θα ταίσουμε τις οικογένειες μας έχω να πω τα εξής:Οι νεοι ΣΦ πάνε σε νόμους νησιωτικούς όπου ΔΕΝ κατάγονται αστυνομικοί από εκεί.Αρα εκεί δεν πρέπει να ανοίξει θέσεις όπως και στην Κρήτη(είναι γνωστό ότι δεν έχει μείνει αστυφύλακες 2ετιας Κρητικός στη ΓΑΔΑ).

Γενναία αύξηση της τάξης των 2+2 τουλάχιστον βαθμοφόρων και αστυφυλάκων στους 15 νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας,της Ηπείρου και Θεσσαλίας από τους οποίους κατάγεται το 80/100 των συναδέλφων.

Φτανει πια με το 0-1.Σε λίγες μέρες θα βγουν και 250 αστυφύλακες ενώ η ΓΑΔΑ σε σχέση με Γενάρη θα έχει +2000 αστυνομικούς με τους φρουρούς που πήρε και θα πάρει και 100 ΣΦ η ΓΑΔΑ.15 χρόνια Αθήνα άλλοι ούτε μια μέρα.

Χωριζετε οικογένειες.Δωστε μια ελάχιστη ελπίδα σε λίγες δεκάδες οικογένειες με το ΕΛΑΧΙΣΤΟ 2+2 σε αυτούς τους νόμους.Δηλαδη πρέπει να παραιτηθουμε;
Ένας απογοητευμένος και εγκλωβισμένος 15 χρόνια αστυνομικος ΓΑΔΑ









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλος ένας κλάψας αστυνομικός που θεωρεί υποχρέωση του κράτους να τον μεταθέσει στον τόπο του. Αν δεν μπορεί μακριά από την μαμά και τον μπαμπά και δεν αντέχει μακριά από το χωριό του ας πάει να δουλέψει στα χωράφια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο τρέχων κώδικας επιτρέπει μετάθεση αξιοκρατικά κατόπιν συνταξιοδότησης η θανάτου οποίο επελθη πρώτο βέβαια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε καταλαβαίνω. Έχεις δίκιο αλλά μην αναφέρεις κάποιες περιοχές συγκεκριμένα γιατί σε όλη την επαρχία από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο υπάρχουν ελλείψεις. Δες τις οργανικές.