Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Το παρόν είναι προϊόν σεναρίου σειράς Netflix και ουδεμία σχέση έχει με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες σε υπηρεσία της Α.Δ. Καβάλας''


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Το παρόν είναι προϊόν σεναρίου σειράς Netflix και ουδεμία σχέση έχει με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες σε υπηρεσία της Α.Δ. Καβάλας:

 

Σε μια εταιρεία ο πρόεδρος αποφασίζει να αλλάξει τον διευθυντή στο Τμήμα πωλήσεων, παρά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα τοποθετεί ως Διευθυντή τον γραμματέα του, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις. Μόλις τοποθετείται ο νέος Διευθυντής, 5 υψηλά στελέχη του τμήματος πωλήσεων (εκ των οποίων και ο παλιός Διευθυντής), υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Ο πρόεδρος της εταιρείας και ο νέος Διευθυντής δεν κάνουν δεκτές τις παραιτήσεις. Για 15 μέρες το τμήμα πωλήσεων λειτουργεί με ψιθύρους, αλλά και με την τρανταχτή απουσία 2 εκ των στελεχών που υπέβαλλαν παραίτηση. Μάλιστα κατά την απουσία του νέου Διευθυντή (μετά από 10 μέρες σκληρής εργασίας έλαβε καλοκαιρινή άδεια), χρέη Διευθυντή αναλαμβάνει ο κουμπάρος του, το μοναδικό στέλεχος που δεν υπέβαλλε παραίτηση.

Η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια...




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια