Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Markopoulo Park: Τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ στη συγκέντρωση της Δευτέρας


Με οκτώ κούρσες και πλούσια δράση αποχαιρετά ο Αύγουστος τους φίλους των ελληνικών ιπποδρομιών. Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω των τριών ΣΚΟΡ για τη σωστή πρόβλεψη των νικητών σε συνεχόμενες κούρσες και της επιδότησης του ΓΚΑΝΙΑΝ.

Τα ΣΚΟΡ δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

·         ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως και την 4η ιπποδρομία

·         ΣΚΟΡ 4 από την 5η έως και την 8η ιπποδρομία

·         ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως και την 8η ιπποδρομία

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα και για τους νικητές του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή), λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες. Το ΓΚΑΝΙΑΝ είναι το πιο απλό και ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι αφού αρκεί να βρεις τον νικητή της ιπποδρομίας.

 

Δέκα καθαρόαιμοι τριετείς στην έκτη κούρσα

 

Στην 20η συγκέντρωση της χρονιάς που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεχωρίζει η έκτη κούρσα, στην οποία θα πάρουν μέρος δέκα καθαρόαιμοι τριετείς στην απόσταση των 1.400 μέτρων. Η συγκεκριμένη ιπποδρομία αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το δεύτερο σκέλος του Triple Crown, το Κριτήριο Τριετών.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα το ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να συγκεντρώσουν η έβδομη ιπποδρομία, με τη συμμετοχή έξι ίππων στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων και η όγδοη ιπποδρομία, η οποία θα διεξαχθεί στα 1.200 μέτρα.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:00. Οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Οι φίλοι των ιπποδρομιών μπορούν να τις παρακολουθήσουν ζωντανά είτε διαδικτυακά στα καταστήματα ΟΠΑΠ είτε μέσω της συχνότητας του High TV.

 

Δείτε το πρόγραμμα:

https://www.markopoulopark.gr/documents/20143/0/IppodrProgramma_31082020web.pdf/f6890b45-07f9-e3ea-09ef-41a1c517b7b7

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια