Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Koρωνοϊός: Συλλήψεις σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο


Συνελήφθησαν χθες (07-08-2020) στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, μια ημεδαπή και ένας αλλοδαπός, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για παραβίαση κανόνων για την αποφυγή και τη διάδοση του κορωνοϊού.

 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια ελέγχων, με τη συμμετοχή κλιμακίου του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι η ημεδαπή, ιδιοκτήτρια, λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο δεν τηρούνταν το ποσοστό τετραγωνικών ανά άτομα.

 

Σε βάρος της επιβλήθηκε, από το Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Κέρκυρας, διοικητικό πρόστιμο ύψους (5.000) ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες.

 

Στη δεύτερη περίπτωση στη Ζάκυνθο ο αλλοδαπός κατελήφθη να διοργανώνει υπαίθρια εκδήλωση και να παραβιάζει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης ανοιχτών εκδηλώσεων, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊου.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια