Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Ο Φαρισαϊσμός τους δεν έχει όρια!


Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών καταδικάζει απερίφραστα τις χθεσινές (28/8/2020) αποτρόπαιες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν την καταστολή διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, έπειτα από διαμαρτυρίες ενάντια στην αυταρχική Κυβέρνηση της Τουρκίας και του καθεστώτος Ερντογάν, ενάντια στις φυλακίσεις – τα βασανιστήρια και των χιλιάδων πολιτικών κρατουμένων στο όνομα της «τρομοκρατίας». Έναυσμα των διαμαρτυριών ήταν ο θάνατος της φυλακισμένης για «τρομοκρατία» Τουρκάλας δικηγόρου Εμπρού Τιμτίκ, μετά από 238 ημέρες απεργία πείνας, διότι απαιτούσε το αυτονόητο: Δίκαιη Δίκη!

Τα αντανακλαστικά της Φυσικής Ηγεσίας (κατόπιν εντολών της Πολιτικής), στην προαναφερθείσα διαμαρτυρία, ήταν άμεσα, μιας και μετά από την βίαιη καταστολή των διαδηλωτών, σχηματίστηκε και δικογραφία σε δύο από αυτούς, διότι έκαψαν πανό που απεικόνιζε τον Ερντογάν. Φαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο διαταράχθηκαν οι «φιλικές» μας σχέσεις με την γείτονα χώρα και «σύμμαχό» μας, Τουρκία. Η υποκρισία στο μεγαλείο της!

Βέβαια δεν ήταν τα ίδια αντανακλαστικά, όταν προ μηνός περίπου στην ίδια πόλη, καίγονταν Τούρκικες σημαίες από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, με αφορμή την μετατροπή της Αγίας Σοφίας, σε τζαμί!

Πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουν να μας βάζουν απέναντι στο λαό, που διαμαρτύρεται δίκαια. Δεν ανεχόμαστε πλέον να είμαστε οι μαριονέτες των εκάστοτε κυβερνήσεων προκειμένου να υλοποιούνται τα εξωτερικά πολιτικά «παιχνίδια» τους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια