Επικοινωνία Καραμαλάκη - Δημάρχου Φαιστού με φόντο το "εκρηκτικό" κλίμα στη Μεσαρά


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη είχε πριν λίγο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Livetalks, ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, με φόντο το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου, μετά και τα γεγονότα του Σαββάτου και τις συμπλοκές ντόπιων και αλλοδαπών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν και συμφώνησαν στην ανάγκη να καταρτιστεί άμεσα ένα πλήρες σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ  τόνισε πως το ζήτημα της ενίσχυσης δυνάμεων θα διευθετηθεί και παρέπεμψε στην Αστυνομική Διεύθυνση τονίζοντας πως θα επιληφθεί του θέματος. 

Όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει νέος κύκλος επικοινωνιών και Καραμαλάκης - Νικολιδάκης θα μιλήσουν ξανά το απόγευμα αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές υπηρεσιακές και άλλες επικοινωνίες. 

Με δύο κλούβες οι συλληφθέντες στα δικαστήρια

Νωρίς το πρωί εξάλλου οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν με αφορμή τα επεισόδια του Σαββάτου. Συνολικά μεταφέρθηκαν 22 άτομα και για την μεταφορά τους χρειάστηκαν δύο αστυνομικές κλούβες. 

Γρ.Νικολιδάκης στο Livetalks: "Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι"

Την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή περιέγραψε στο Livetalks ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά "ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο!". 

"Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, ζητάμε λύσεις εδώ και τώρα" είπε συγκεκριμένα, απευθύνοντας έκκληση αφενός στη συντεταγμένη πολιτεία να αναζητήσει και εφαρμόσει ένα συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο, αφετέρου στους κατοίκους να "επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία".