Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Καζάνι που βράζει" η Μεσαρά - Τραυματίες και προσαγωγές


Το "φυτίλι" που θα "ανάψει" μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή της Μεσαράς φοβάται η τοπική ΕΛ.ΑΣ, με αφορμή και την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου και η οποία κινητοποίησε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το e-mesara.gr, υπήρξε ένταση και αψιμαχίες μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών στο Λαγολιανό δρόμο, που εκτιμάται ότι σχετίζεται με επεισόδιο το οποίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του αναδασμού του Τυμπακίου, όπου αλλοδαποί χειροδίκησαν σε βάρος ενός Έλληνα, έξω από τυποποιητήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τα επεισόδια και τις αψιμαχίες μεταξύ δεκάδων Ελλήνων και εκατοντάδων Πακιστανών υπήρξαν τραυματισμοί ενώ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές, κυρίως αλλοδαπών. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και από το Ηράκλειο, ωστόσο - όπως τονίζεται - το κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή, δυστυχώς είναι προάγγελος δυσάρεστων εξελίξεων, αν δεν γίνει κάτι άμεσα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα μικροεπεισόδια είναι καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο η ανησυχία εντείνεται καθώς διαφαίνεται μια κλιμάκωση που μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια