Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαρυποινίτης «σπρώχνει» ναρκωτικά στις πιάτσες του Ηρακλείου – Έστειλε σε «βαποράκι» βράχο ηρωίνης με …κούριερ


Τέλος δεν έχει η δράση του 64χρονου βαρυποινίτη που κρατείται στη φυλακή Δομοκού και στρατολογεί «βαποράκια» σε όλη την Ελλάδα για να «σπρώχνει» ηρωίνης σε τοξικομανής.

Χθες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη ενός 43χρονου Ηρακλειώτη, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης και όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, ο 64χρονος κρυβόταν πίσω κι από αυτή την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και επέλεγε να μένει στην πατρική του οικία στο Ηράκλειο.

Χθες αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε ένα φιξάκι ηρωίνης, βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου βάρους 293 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε φροντίσει να ρίξει πιπέρι για να μην μπορεί να τη μυρίσει ο σκύλος της αστυνομίας.

Όπως είπε ο συλληφθείς στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν, ο 64χρονος είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να παραλάβει τα ναρκωτικά με εταιρία ταχυμεταφορών και να κάνει τη διακίνηση τους σε χρήστες του Ηρακλείου.

Η επικοινωνία γινόταν μέσω κινητού τηλεφώνου που είχε εξασφαλίσει ο 64χρονος, παρά το ότι είναι έγκλειστος στη φυλακή Δομοκού.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, χθες (19.08.2020) το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (19.08.2020) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό και έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

293,7 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου,
μικροποσότητα ηρωίνης,
ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή,
ζυγαριά ακριβείας,
κινητό τηλέφωνο,
μαχαίρια και κροτίδα.

Κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου


creta24.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια