Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Χαρέλας: Αυτός είναι ο τουρκικός στρατός - Άνθρακας ο …θησαυρός τους !


Διαβάστε την ανάρτηση τού Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ:
Άνθρακας ο …θησαυρός τους !
Περηφανεύονται οι γείτονες για την στρατιωτική τους υπεροχή και το αξιόμαχο των τουρκικών δυνάμεων. Ακούμε συνεχώς και αναπαράγονται δηλώσεις για το τι θα γίνει σε περίπτωση στρατιωτικής συμπλοκής και θερμού επεισοδίου με την Τουρκία και το τι θα πάθουμε.
Δεν είναι πολύ μακρινό όμως το 2016 όπου οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις εξευτελίστηκαν διεθνώς σε μια νύχτα όταν υπήρξε απόπειρα πραξικοπήματος. Στρατιωτικοί κακοποιήθηκαν βάναυσα δημοσίως χωρίς οίκτο από τους ίδιους τους συμπολίτες τους. Ο φόβος των στρατιωτικών δυνάμεων που αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφικό στιγμιότυπο, δεν έχει σβήσει ακόμη από το κοντινό και πρόσφατο 2016.


Επιβάλλουν την προπαγάνδα για το αξιόμαχο των δυνάμεων τους και το μόνο που καταφέρνουν είναι να προσγειώνονται τουρκικά ελικόπτερα σε ελληνικό έδαφος και να ζητούν άσυλο οι στρατιωτικοί τους.
Το περασμένο Μάρτιο, με τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, προαναγγέλθηκαν 1000 «κομάντα» από τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις ότι θα μετακινηθούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα απέναντι από τις ελληνικές δυνάμεις στις Καστανιές αλλά και στην παραποτάμια περιοχή. Αντί αυτών, είδαμε τα «κομάντα» αυτά, να φοράνε τα σωσίβια τους και να βολτάρουν στον ποταμό του Έβρου δήθεν περιπολώντας σε βάθος ενός μέτρου, κινδυνεύοντας πολλές φορές να πέσουν και στο νερό από την απειρία τους.


Τους είδαμε να προσπαθούν να ρίξουν μια πόρτα του φράχτη ένα βράδυ στις Καστανιές στήνοντας ολόκληρη επιχείρηση και δένοντας την με συρματόσκοινο σε «θωρηκτό τους» αλλά πάλι δεν τα κατάφεραν !
Τους είδαμε να «εξαφανίζονται» τρέχοντας από τα σύνορα όταν ένα τρακτέρ από την Ελληνική πλευρά στις Καστανιές, κλήθηκε να ρίξει νερό στον φράχτη για να κατασβήσει τις διάσπαρτες φωτιές, νομίζοντας πως έχει φυτοφάρμακα και τους ψεκάσει !!!!
και άλλες πολλές ιστορίες, που αποδεικνύουν πως μάλλον …άνθρακας ο θησαυρός τους !!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια