Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Μητέρα «ανέβασε» βίντεο πορνογραφίας με το παιδί της!

Συνελήφθη 31χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι «ανέβασε» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο - υλικό παιδικής πορνογραφίας στο οποίο φέρεται να «πρωταγωνιστούσε» το ανήλικο παιδί της!

Η ίδια πάντως αρνείται τα όσα της καταλογίζονται. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος της 31χρονης, ο αδελφός της!

Όπως κατήγγειλε ο 46χρονος στους αστυνομικούς, προχθές (20 Αυγούστου 2020) περίπου στις 2 το μεσημέρι διαπίστωσε ότι η αδελφή του είχε «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να φαινόταν η μικρότερη εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών της, να είναι ξαπλωμένη και άλλο άτομο να της κατεβάζει το εσώρουχο και να εκθέτει τα γεννητικά της όργανα. Ο 46χρονος μόλις είδε το βίντεο, κάλεσε στο τηλέφωνο την αδελφή του για να την επιπλήξει όμως εκείνη του μίλησε αστειευόμενη, ενώ στην τηλεφωνική συζήτηση παρενέβη και ο σύζυγός της, ο οποίος φέρεται να απείλησε και να εξύβρισε τον κουνιάδο του.

Μετά την καταγγελία, συνελήφθη η 31χρονη μητέρα, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, συνοδευόμενη από το συνήγορό της κ. Βασίλη Λόγγο, όπου και ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Στη δικαιοσύνη και  ο σύζυγος
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει και ο σύζυγος της 31χρονης, καθώς εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον 46χρονο κουνιάδο του κατά το τηλεφώνημα που τους έκανε, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη για τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

 https://www.rodiaki.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια