Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επαγγελματισμός και αμεσότητα από την Τροχαία Ρεθύμνου - Γιατί συγχαίρει την υπηρεσία ένας Χανιώτης


Λογάριασε χωρίς την Τροχαία Ρεθύμνου, ωστόσο το πρωί της Κυριακής αναγκάστηκε να πάει να δηλώσει ότι τράκαρε άλλο όχημα το βράδυ του Σαββάτου. Ο λόγος για έναν οδηγό στο Ρέθυμνο, ο οποίος τράκαρε το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός Χανιώτη. Μόλις ο τελευταίος επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητο είδε τη ζημιά και κάλεσε την Τροχαία.

Το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα περιγράφει ο Χανιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Χίνος, ο οποίος δίνει τα συγχαρητήρια του στην Τροχαία Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:

Χθες το βράδυ πήγαμε μια βόλτα στο Ρέθυμνο. Επιστρέφοντας από την βόλτα μας βρήκαμε το αυτοκίνητο τρακαρισμένο. Καλέσαμε την τροχαία Ρεθύμνου κυρίως για τυπικούς λόγους καταγραφής και λιγότερο για ουσιαστικούς αφού σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απίθανο να βρεις τον υπαίτιο.

https://go.linkwi.se/delivery/cr.php?an=CD18935&cn=12434-21

Σε ελάχιστο χρόνο από την κλήση μας, οι αστυνομικοί της τροχαίας ήταν εκεί και εξέτασαν με λεπτομέρεια το περιστατικό βρίσκοντας το χρώμα του άλλου αυτοκινήτου καθώς και κομμάτια που είχαν σπάσει. Εξέφρασαν ανθρώπινα την ενόχληση τους για το περιστατικό και έφυγαν να συνεχίσουν την δουλειά τους.

Μισή ώρα αργότερα και ενώ περιμέναμε την οδική βοήθεια, επέστρεψε η τροχαία και μας ενημέρωσε ότι βρήκε το αυτοκίνητο που μας τράκαρε και αύριο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Με απόλυτο επαγγελματισμό και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να εντοπίσουν τον υπαίτιο και να μας καθησυχάσουν για την εξέλιξη του περιστατικού.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας Ρεθύμνου κ. Αλεξάκης και κ. Τζωρτζάκης που είχαν υπηρεσία χθες το βραδυ, τιμούν την αστυνομία και αποδεικνύουν την αξία και το ήθος του Έλληνα αστυνομικού.

Σας ευχαριστούμε γιατί ενώ μπορούσατε να σταματήσετε στα τυπικά της διαδικασίας κινηθήκατε με ανθρωπιά και υπευθυνότητα επιτυγχάνοντας αυτό που εμείς θεωρούσαμε απίθανο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

 https://www.parakritika.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια