Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και διαπραγματεύσεις για έναν …γάμο


Από αναβολή σε αναβολή πάνε οι γάμοι ανά τη χώρα με τα νέα μέτρα στενεύουν όλο και περισσότερο τον κύκλο των καλεσμένων.

 

Ειδικά στην Κρήτη, όπου είθισται το κάλεσμα να απευθύνεται σε περισσότερα από 1.000 άτομα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

 

Κι εκεί που κάποιοι έχουν την υπομονή να περιμένουν ένα διάστημα μέχρι να βρεθούμε σε πιο …ασφαλή νερά, κάποιοι άλλοι δεν πτοούνται από τον κορωνοϊό και προετοιμάζονται κανονικά αλλά όχι με το νόμο!

 

Πληροφορίες θέλουν να επίκειται γάμος σε ορεινό χωριό της Κρήτης, τις προσεχείς μάλιστα ημέρες, ο οποίος αντί να προκαλεί πονοκέφαλο στους …εμπλεκόμενους δημιουργεί στις αρχές.

 

Και αυτό γιατί σε πρώτη φάση οι οικογένειες γαμπρού και νύφης, λένε αστυνομικές πηγές, ήθελαν το γάμο να γίνεται παραδοσιακά και με 2000 καλεσμένους!

 

Μάλιστα υπήρξαν και διαπραγματεύσεις για τον αριθμό των καλεσμένων, να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι χθες επιτρέπονταν 100, ενώ φέρεται να υπήρξε πίεση από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στα τοπικά στελέχη να τηρηθούν απαρέγκλιτα όσα προβλέπονται.

 

Τελικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι φέρονται να συμφώνησαν να κάνουν τον γάμο σε κλειστό κύκλο, ωστόσο …έχουν γνώσιν οι φύλακες και τονίζουν ότι θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και για τους πρόγαμους!

 

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε αν μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις Χαρδαλιά -σύμφωνα με τις οποίες ο αριθμός των καλεσμένων περιορίστηκε στα 50 άτομα- θα υπάρξει νέος γύρος διαπραγματεύσεων.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια