Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση της ΠΟΑΞΙΑ για τους νέους Υ/Β’


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας συγχαίρει τους Υπαστυνόμους Β' 


H ΠΟΑΞΙΑ, συγχαίρει τους 417 νέους Υπαστυνόμους Β’ (εξ Ανθυπαστυνόμων) που προήχθησαν σήμερα, με βάση τις διατάξεις του ν. 3686/2008 και τους εύχεται καλή συνέχεια στην υπηρεσιακή τους πορεία.

 

Η Ομοσπονδία μας, αισθάνεται δικαιωμένη από την εξέλιξη αυτή, καθώς ήταν η πρώτη από το συνδικαλιστικό μας κίνημα, που ανέδειξε και πρόβαλε το ζήτημα της προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων, που είχαν τα τυπικά προσόντα μέσα στο τρέχον έτος, τόσο με την υπ’ αριθ. πρωτ. 33/2020 από 12.06.2020 επιστολή μας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και με προσωπικές παρεμβάσεις του Προέδρου προς την πολιτική και φυσική Ηγεσία.

 

Άλλωστε, ως γνωστόν εδώ και 2 χρόνια, έχουμε καταθέσει τεκμηριωμένες και απόλυτα υλοποιήσιμες προτάσεις, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα της προαγωγής των Αξιωματικών αυτής της κατηγορίας, οι οποίες έχουν εκπονηθεί από ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό, με απόφαση του 28ου Συνεδρίου μας, τον Οκτώβριο του 2017.

 

Η Ομοσπονδία μας, θα συνεχίσει να εργάζεται για την υλοποίηση των προτάσεων μας αυτών, διότι για εμάς η επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας που εκπροσωπούμε, ανεξαρτήτως βαθμού, ήταν και παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα .

 

Συνεχίζουμε, μεθοδικά με υπευθυνότητα και δυναμισμό, και προπαντός με σεβασμό στους συναδέλφους μας, τον αγώνα μας για το κοινό καλό που άλλωστε θεωρούμε ότι είναι σκοπός όλων μας στο συνδικαλιστικό κίνημα, και για αυτό ποτέ δεν σπεύσαμε να οικειοποιηθούμε, ούτε θα το πράξουμε στο μέλλον, τις όποιες πρωτοβουλίες ή νομοθετικές ρυθμίσεις, οι οποίες κινούνται στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων των συναδέλφων μας.

 

ΠΟΑΞΙΑ – Δύναμη Αξιών

 

poaxia.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια