Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη


Βίντεο από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Εύοσμο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει απόγνωση από την έλλειψη ασφάλειας.

Ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής άγνωστος άνδρας εισέβαλε σε κατάστημα μίνι μάρκετ - καφέ, στην οδό Αγαμέμνονος, και με την απειλή όπλου απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο και εξαφανίστηκε, μαζί με το συνεργό του που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος βρισκόταν ο γιος του ιδιοκτήτη μαζί με έναν υπάλληλο. Το TyposThes, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη που δηλώνει «άκρως απογοητευμένος», καθώς είχαν προηγηθεί ακόμη δύο περιπτώσεις ληστείας σε βάρος τους στο δρόμο, ακριβώς έξω από το κατάστημα.

«Αυτή τη φορά, είχαν όπλο. Νιώθω εξαπατημένος, σε απόσταση 20 δευτερολέπτων από το Αστυνομικό Μέγαρο και δεν ξέρω πως να προστατεύσω την οικογένειά μου. Προκαλώ τον κ. Χρυσοχοΐδη να μας πει πως να προφυλαχθούμε και να δώσει τα πραγματικά στοιχεία για την έκταση της εγκληματικότητας στην περιοχή».

Όπως ανέφερε μόνο κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ασφάλειας στο κατάστημά του αμέσως μετά την ένοπλη ληστεία, σημειώθηκαν στη γύρω περιοχή ακόμη δύο ληστείες.

«Ακόμη κι αν βρουν τους δράστες, την επόμενη μέρα θα είναι έξω με αναστολή. Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια», τονίζει.

«Δε νιώθει κανείς ασφαλής. Είναι ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα, με διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες σε όλα τα μαγαζιά και σε πεζούς», πρόσθεσε τονίζοντας πως «αν λυθούν τα χέρια της αστυνομίας, μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, με τον κόσμο της περιοχής να βρίσκεται σε απόγνωση και να βλέπει πως μέρα με τη μέρα κινδυνεύει ακόμη περισσότερο, ψάχνοντας λύσεις να προστατεύσει τις οικογένειες του και τις περιουσίες του.

 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια