Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τηλεδιάσκεψη των Εξωτερικών Φρουρών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη


Ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών: Την Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε, τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης με τους κ.κ. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, κύριο Ελευθέριο Οικονόμου και κυρία Σοφία Νικολάου, αντίστοιχα.

Η πολιτική ηγεσία ενημερώθηκε για την οριακή κατάσταση που έχει περιέλθει το προσωπικό της Υπηρεσίας και τα Καταστήματα Κράτησης γενικότερα. Κύρια θέματα συζήτησης ήταν το σύνολο των προβλημάτων –ελλείψεων της Υπηρεσίας μας και ιδιαίτερα η ενίσχυση της με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν οι συνάδελφοί μας να αντεπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο τους καθώς και για ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη και τη θεσμική κατοχύρωση της.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει αμείωτα και προς κάθε κατεύθυνση να απευθύνει συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση της Εξωτερικής Φρουράς αλλά και για την ικανοποίηση των πάγιων θεσμικών, εργασιακών και οικονομικών αιτημάτων μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, δοθείσας της ευκαιρίας, αναγνώρισε και εξήρε τον καθημερινό αγώνα των Εξωτερικών Φρουρών, ζητώντας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας να μεταφερθούν τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης της υπηρεσιακής τους καθημερινότητας και την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια