Υπάρχει υπουργός Χρυδοχοΐδης;

Αφού δεν μπορεί να σκολάσει ένα γάμο παραβατικό, πώς θα μπορέσει να παραβγεί τους παρανόμους στο κατόπι;

Του Δεκανέα Αλλαγής

Αυτά τα απερίγραπτα, πλην μάλλον φυσιολογικά για όσους ξέρουν την τοπογραφία και την ανθρωπογεωγραφία του νησιού που συνέβησαν στον Κουρνά Χανίων, όπου οι αστυνομικοί έκαναν τους ταξιθέτες και τους παρκαδόρους του γάμου, εξέθεσαν πολλούς: την τοπική αστυνομική ηγεσία που μάζεψε αστυνομικούς από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, αφήνοντας τους έκθετους και ανυπεράσπιστους, βορά σε όσους θέλουν να κοκορεύονται πως είναι υπεράνω νόμου κι έχουν τους μπάτσους για τα... θελήματα!

Το τοπικό πολιτικό προσωπικό, που ας μη γελιόμαστε κάποιοι απ’ αυτούς ( εννοείται κυβερνητικούς) είχαν δώσει κάλυψη στο να ξεγιβεντίσουν την αστυνομία και να αποδείξουν πως είμαστε κράτος... αλά καρτ! Και βέβαια πάνω απ’ όλα τον διαχρονικό και διακομματικό υπουργό ΠΡΟ- ΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που αποδεικνύεται ακριβώς στα πίτουρα και φθηνός στο αλεύρι.

Αν είχε τα... νεφρά όπως λένε και στο χωριό μου, θα έπρεπε να ξηλώσει άπαντες όλους όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό - ντροπή, όπως το καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Αν εξακολουθεί ακόμη να σιωπά θα πρέπει να πάψει να πουλά πατριωτιλίκι και σεβασμό στους νόμους, όταν γνωρίζει πως τέτοιοι γάμοι και τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές, εκτρέφουν τους κατσουνοφόρους Κρητικούς, θεριεύουν την παραβατικότητα και απαξιώνουν την τοπική αστυνομία, που αφού δεν μπορεί να σκολάσει ένα γάμο παραβατικό, πώς θα μπορέσει να παραβγεί τους παρανόμους στο κατόπι;

Οι αστυνομικοί τα έζησαν στο πετσί τους. Τα συνδικαλιστικά τους όργανα τα κατήγγειλαν, για να δούμε αν υπάρχει φιλότιμο... κι από ποιους!


https://www.cretalive.gr