Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί με μεράκι μεταμόρφωσαν το κτίριο του ΑΤ Δομοκού (φωτογραφίες)

Η συλλογική προσπάθεια είναι γεγονός ότι πάντα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Όταν σε αυτή προσθέσεις το μεράκι, τη δημιουργική διάθεση  και το καλό κλίμα μεταξύ συναδέλφων το αποτέλεσμα είναι αυτό που αντικρίζει κανείς στο Αστυνομικό τμήμα Δομοκού και αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Με πρωτοβουλία των αστυνομικών του τμήματος Δομοκού ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα μια σειρά από εργασίες προκειμένου να βελτιωθεί το κτίριο που στεγάζει τις αστυνομικές υπηρεσίες και να γίνει ο καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου στον οποίο φιλοξενείται και ένας μικρός λαχανόκηπος.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας αλλά και ο Δήμος Δομοκού. Βάψιμο του χώρου, καλλωπισμός, καθαριότητα ήταν οι πρώτες εργασίες που ολοκληρώθηκαν ήδη ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες.

«Προσπαθούμε   καθημερινά με πολύ καλή συνεργασία με  τους συναδέλφους και σε καλό κλίμα να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος έχοντας και την βοήθεια του Δήμου Δομοκού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας….» είπε στο  ilamia ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού Ντίνος Τσιαβάκης.

Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται και η  μετεγκατάσταση του ΑΤ Δομοκού στο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου.

Πηγή: ilamia.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια