Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΑΚΠ: Το κατά πόσο είναι προσβλητικές οι αναρτήσεις της Ε.Α.Κ.Π. μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει

Διαβάστε την ανακοίνωση

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καταγγέλλει τη δεύτερη μεθοδευμένη ενέργεια που γίνεται φέτος, ώστε να εμποδιστεί η προσπάθεια της παράταξης μας να ενημερώνει τους συναδέλφους και να επικοινωνεί τις θέσεις και τις απόψεις της.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι έχει μπλοκαριστεί από  μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ιστοσελίδα της Ε.Α.Κ.Π. με την αιτιολογία ότι περιέχει προσβλητικές αναρτήσεις.

Το κατά πόσο είναι προσβλητικές οι αναρτήσεις της Ε.Α.Κ.Π. μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, καθώς και το ποιοι  πραγματικά θίγονται από την κριτική μας και θα είχαν όφελος να μην φτάσει αυτή στα αυτιά των συναδέλφων.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών δεν κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που απορρέει ως υποχρέωσή της ως υπεύθυνου συνδικαλιστικού φορέα, δηλαδή να παρεμβαίνει και ενημερώνει για κάθε τι που αφορά το εργασιακό μας περιβάλλον ή να καταγγέλλει κάθε χτύπημα εις βάρος των δικαιωμάτων μας και κάθε προσπάθεια παροπλισμού των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Αυτό είναι που πραγματικά ενοχλεί και είναι πραγματικό αγκάθι για όσους έχουν αντίθετες επιδιώξεις και θέλουν τους συναδέλφους να έχουν πλήρη άγνοια για τις εξελίξεις, για τα δικαιώματα τους και κυρίως για τις δυνατότητες που τους δίνει το δικαίωμα να συνδικαλίζονται και να διεκδικούν μαζικά και οργανωμένα. 

Διαβεβαιώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τέτοιες δόλιες ενέργειες όχι μόνο δεν πρόκειται να μας καταβάλλουν.

Αντίθετα επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα της συνεχούς επικοινωνίας με τους συναδέλφους καθώς και την αδυναμία αντιπαράθεσης με επιχειρήματα αυτών που θίγονται από τις αναρτήσεις μας και καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους ώστε να φιμώσουν την Ε.Α.Κ.Π.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια