Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Έτσι έγινε η επεισοδιακή σύλληψη του …μαινόμενου ιερέα


Στον εισαγγελέα Ηρακλείου, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο ιερέας, που σήκωσε στο πόδι ένα χωριό της Μεσαράς.

 

Όπως αποκάλυψε το Creta24, o παπάς βγήκε ημίγυμνος στο δρόμο χωριού της περιοχής, κρατώντας όπλο και επιτέθηκε φραστικά σε έναν άνδρα, ο οποίος έτρεξε να κλειστεί στην επιχείρησή του ενώ ειδοποίησε και την ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιερέας, φορώντας μόνο ένα σκισμένο παντελόνι, εισέβαλε στην αυλή του καταγγέλλοντα και άρχισε να βρίζει τα θεία και την οικογένειά του, ενώ πυροβόλησε στον αέρα.

 

Ο κάτοικος του χωριού που δέχτηκε την επίθεση, κάλεσε την αστυνομία με άνδρες των ΤΑΕ να σπεύδουν στο σημείο. Ο ιερέας μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει βρίζοντας του αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε και πάλι στον αέρα.

 

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε ξανά στην επιχείρηση σε έξαλλη κατάσταση. Συνέχισε να βρίζει και να απειλεί και τότε οι άνδρες των ΤΑΕ τον ακινητοποίησαν.

 

Πληροφορίες θέλουν δράστη και καταγγέλλοντα να είχαν προσωπικές διαφορές.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

 

Συνελήφθη, χθες (16.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

 

Ειδικότερα, χθες (16.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ο ημεδαπός προέβη στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών. Άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


creta24.gr

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια