Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε ισοβίτη δραπέτη για διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 4-8-2020 στο Κορωπί και στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερα (4) άτομα (ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 46, 56 και 53 ετών), για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ο ανωτέρω 46χρονος αλλοδαπός ήταν δραπέτης από Κατάστημα Κράτησης στο οποίο εξέτιε ισόβια ποινή κάθειρξης για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δελτίο ταυτότητας με επικολλημένη τη φωτογραφία του με προφανή σκοπό να διαφεύγει της σύλληψης.

 

Ακόμη, σε βάρος του 56χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσαν διωκτικοί τίτλοι που επέσυραν ποινές κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές και για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

 

Οι συλλήψεις επετεύχθησαν στο πλαίσιο ειδικής δράσης για τη σύλληψη εμπόρων - διακινητών ναρκωτικών και έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση ποσοτήτων διάφορων ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

 

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

ηρωίνη βάρους -6- γραμμαρίων

ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2- γραμμαρίων

 -2- δενδρύλλια κάνναβης

-14- ναρκωτικά χάπια

-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές

μονόκκανο κυνηγετικό όπλο

-10- κινητά τηλέφωνα

το χρηματικό ποσό των -385- ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια