Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Χανίων συγχαίρει την ΟΕΠΤΑ και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας


Διαβάστε την ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Χανίων, και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

  Αναλυτικότερα συνελήφθησαν την  08-08-2020 μεταμεσονύκτιες ώρες τέσσερις ημεδαποί από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Χανίων, οι οποίοι με χρήση βίας και αιχμηρού αντικειμένου απέσπασαν από ημεδαπό κόσμημα απροσδιόριστης αξίας.

  Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαποί-συλληφθέντες την 07-08-2020 είχαν διαπράξει μια ακόμα ληστεία σε πολίτη με τον ίδιο τρόπο δράσης αφαιρώντας κοσμήματα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια.

   Θερμά συγχαρητήρια στους εμπλεκομένους συναδέλφους μας των ανωτέρω Υπηρεσιών για την άμεση σύλληψη των δραστών, μία επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στις τελευταίες και άλλων Υπηρεσιών, για αδικήματα κατά των περιουσιών συμπολιτών μας. 

   Θα ήταν φρόνιμο να ενημερώσουμε τυχόντες «ντόπιους» ή αλλοδαπούς «επενδυτές» ληστές, διαρρήκτες, κλέφτες και «μπαχαλάκηδες», ότι εάν θέλουν να συνεχίσουν την «πλούσια» δράση τους να αναζητήσουν άλλα πρόσφορα εδάφη.

   Φιλικά το λέμε…στα Χανιά οι αστυνομικοί είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχτούμε με ανοικτές αγκάλες…

 

                                                Για το Δ.Σ.

 

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

 

                Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια