Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανησυχία Για Την Επιστροφή Των Αστυνομικών Από Τα Νησιά Στο Μεσολόγγι


Την ανησυχία της εξέφρασε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας στο agriniosite,gr για τους αστυνομικούς από την Α.Δ Αιτωλίας  που υπηρετούσαν το τελευταίο διάστημα σε νησιά και πρόκειται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν στο Μεσολόγγι.

Την στιγμή μάλιστα που αυξάνεται ο  αριθμός των αστυνομικών που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, είναι επιβεβλημένο τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Χρήστος Τέγας οι 5 αστυνομικοί που θα επιστρέψουν να υποβληθούν σε τεστ και προληπτικά να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Επίσης ο Χρήστος Τέγας αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που προέκυψε το τελευταίο διάστημα με τους συλληφθέντες που κρίνεται απαραίτητη η νοσηλεία τους στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου, μιας και όπως είπε το ειδικό δωμάτιο που ήταν διαθέσιμο για το σκοπό αυτό δεν υπάρχει πλέον και αναγκάζεται μεγαλύτερος αριθμός αστυνομικών να χρησιμοποιείται για την εποπτεία των  κρατουμένων.

Σε επικοινωνία που είχε το agriniosite.gr με τον διοικητή κ.Παναγιώτη Παπαδόπουλο μας είπε ότι, πράγματι το δωμάτιο αυτό  έπρεπε να εξυπηρετήσει ανάγκες  του COVID-19 και πως τις επόμενες ημέρες θα δοθεί ξανά στην αστυνομία μιας και διαμορφώνεται ήδη, ένας άλλος χώρος για τις ανάγκες του Νοσοκομείο για τον κορονοϊό.


https://www.agriniosite.gr 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια