Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η φωνή της Υ.ΜΕ.Τ.


Δυστυχώς η εβδομαδιαία υπηρεσία ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Εδώ και 3 μήνες η υπηρεσία βγαίνει ανά μέρα, υπάρχουν εβδομάδες που η υπηρεσία δεν βγαίνει ούτε για το Σαββατοκύριακο . Η εβδομαδιαία υπηρεσία είναι απαραίτητη για να κανονίζουν οι συνάδελφοι την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή. Η απορία μας είναι ότι σε πιο δύσκολες χρονικές περιόδους η εβδομαδιαία υπηρεσία έβγαινε κανονικά.

Μετά από χρόνια με τις εσωτερικές μεταθέσεις έρχεται ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων στην Δ.Α.Ε.Α. Τα προηγούμενα χρόνια οι αιτήσεις όσων ήθελαν μα μετατεθούν στην Δ.Α.Ε.Α. ήταν σε μονοψήφιο αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι όποια υπηρεσία είναι οργανωμένη και όταν ο χαμηλόβαθμος Αστυνομικός λαμβάνει αυτά που δικαιούται υπάρχουν αιτήσεις για να έρθουν προς αυτήν.

Μικρές επιτυχίες του δρόμου κατά του «εγκλήματος της καθημερινότητας» για την ομάδα «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» , η ομάδα έχει οργανωθεί να λειτουργεί σε άριστο βαθμό. Οι ανευρέσεις οχημάτων, συλλήψεις είναι σε καθημερινή βάση.

Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά στο κυλικείο , κίνηση που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια. Επίσης η λειτουργία των ασανσέρ τους τελευταίους τρείς μήνες είναι εξαιρετική.

Πρωτοφανή ήταν η παρουσία συναδέλφων στην δίκη για τους πλειστηριασμούς, αρκετοί συνάδελφοι, αντιπρόσωποι του σωματείου αλλά και η οικειοθελή παρουσία δύο Αξιωματικών της υπηρεσίας μας λόγω της εμπλοκής συναδέλφων από τα ΤΜΕΤ τους.

Για τις προμήθειες και για τον εξοπλισμό στην υπηρεσία μας επιτέλους, μετά από πολλές συναντήσεις, έγγραφα, πιέσεις έχει γίνει η αρχή. Πιστεύουμε στο άμεσο χρονικό διάστημα να έχουμε ευχάριστα νέα. Ήδη έγιναν αλλαγή σε μεγάλο ποσοστό στα προστατευτικά κράνη.

Διοίκηση με διοίκηση διαφέρει πάρα πολύ, πριν έξι μήνες είχαμε προτάσεις για διάλυση διμοιριών ή ΤΜΕΤ, τώρα προτάσεις για αναβάθμιση της υπηρεσίας μας. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τους τελευταίους πέντε μήνες έχουν επέλθει σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο στην υπηρεσία μας, όσες δεν είχαν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια, μακάρι να συνεχιστούν με την ίδια ένταση και να υπάρχει «εργασιακή ειρήνη» στο προσωπικό.

Οι νανοδιμοιρίες, ο κατακερματισμός των διμοιριών, η υπερεργασία σε καθημερινή βάση είναι πλέον παρελθόν.

Νυχτερινή επιχείρηση στην Πλατεία Βικτωρίας για απομάκρυνση μεταναστών από διμοιρίες του Δ΄ΤΜΕΤ. Μια επιχείρηση που δεν υπήρχε σχεδιασμός, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο τραυματισμοί συναδέλφων αλλά και αρκετών αλληλέγγυων που εμφανίστηκαν στο σημείο για συμπαράσταση. Η ίδια επιχείρηση πραγματοποιήθηκε εκ νέου την επόμενη μέρα με «πενταπλάσιες» δυνάμεις.

 

Επιμέλεια: ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Μιχαήλ, ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ΦΩΤΗΣ Βασίλειος, ΑΛΕΞΙΟΥ Κωνσταντίνος, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δημήτριος, ΓΑΤΣΑΣ Ιωάννης, ΔΟΥΒΛΗΣ Απόστολος, ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Σπυρίδων, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΤΖΑΝΗΣ Αντώνιος, ΤΖΕΡΑΒΙΝΗΣ Σπυρίδων

 

Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια