Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απολύμανση στο ΑΤ και Τ.Α ΒΒΒ και Α" τμήμα τροχαίας Ν/Α Αττικής


Ανάρτηση τού Χρήστου Συνδρεβέλη, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομκών (ΑΝ.Α.Σ.Α) στα πλαίσια αποτροπής διάδοσης του κορωνοιου αναπτύσσει πρωτοβουλίες για άμεση απολύμανση των αστυνομικών Υπηρεσιών, που εδρεύουν στα όρια της Διεύθυνσης Ν/Α Αττικής απευθυνόμενη τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση,όσο και στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Σήμερα (25.8.20) και μεσημβρινές κατόπιν επικοινωνίας του Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη Χρήστου με τον Αντιδήμαρχο ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ Παπαμιχαήλ Βασίλειο, έλαβε χώρα απολύμανση των περιπολικών οχημάτων καθώς και της έδρας του ΑΤ ΒΒΒ και Τ.Α ΒΒΒ με την συνδρομή και βοήθεια του Δήμου ΒΒΒ.

Οι απολυμάνσεις υπηρεσιών θα συνεχιστούν αδιάλειπτα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την συνδρομή, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Σήμερα (25.8.20) και απογευματινές ώρες θα λάβει χώρα απολύμανση στο Α Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής κατόπιν ευγενικής χορηγίας του Αντιδημάρχου Γλυφάδας κ Κασσέρη Μάριου.

Από πλευράς μας εκφράζουμε ευχαριστίες, τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση ,όσο και στην ιδιωτική πρωτοβουλία ,που ανταποκρίνεται στα σχετικά αιτήματά μας και δηλώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ,προκειμένου να συνδράμουμε και εμείς από πλευράς μας, στις προσπάθειες που γίνονται σε υπηρεσιακό επίπεδο για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοίου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια