Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκτακτα μέτρα στην ΕΛΑΣ: Ευρεία χρήση πλέξιγκλας - Αποστάσεις στα ΑΤ

Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό λαμβάνει η ΕΛΑΣ καθώς βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 δεκάδες αστυνομικοί σε όλη τη χώρα, ενώ δεκάδες άλλοι, έχουν τεθεί σε καραντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά 32 αστυνομικοί έχουν μολυνθεί από τον ιό, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεπεράσει τους 50 οι ένστολοι που τέθηκαν σε καραντίνα.

Τουλάχιστον 14 αστυνομικοί από τμήματα στην Ομόνοια, στον Αγιο Παντελήμονα, στην Πατησίων, στην περιοχή Βάρης-Βουλιαγμένης, καθώς και από την υποδιεύθυνση Τροχαίας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Θετικά ήταν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν δύο αστυνομικοί που επέτρεψαν από την Τήνο, όπου είχαν πάει προκειμένου να ενισχύσουν τις αστυνομικές δυνάμεις το Δεκαπενταύγουστο. Οταν επέστρεψαν στην Αθήνα, εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού. Στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, στις οποίες βρέθηκαν θετικοί και τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών.

Αντίστοιχα περιστατικά μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό διαπιστώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες και στο πυροσβεστικό σώμα. Στο τμήμα της Πυροσβεστικής στο Κορωπί επιβεβαιώνεται ένα κρούσμα, με συνέπεια 70 άνδρες να τεθούν σε καραντίνα.

Με βάση την εικόνα αυτή, στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός και κρίθηκε απαραίτητο να ληφθούν έκτακτα μέτρα προστασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ελληνική Αστυνομία δόθηκε εντολή να τοποθετηθούν πλέξιγκλας στις υπηρεσίες όπου υπάρχει επαφή με το κοινό, να τηρούνται οι αποστάσεις στα αστυνομικά τμήματα και να δοθεί υγειονομικό υλικό στους αστυνομικούς που βρίσκονται στο δρόμο.


https://www.zougla.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια