Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ για το ξύλο στη Μύκονο

Ελεύθερος αφέθηκε από την εισαγγελία της Σύρου ο Χάρι Μαγκουάιρ, περισσότερες από 24 ώρες μετά τη σύλληψή του στη Μύκονο, μετά από διαπληκτισμό. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και έφυγε από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τα ΜΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία, αφού έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους υπερασπιστούν στη δίκη, που αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη (25/8).

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 27χρονος Άγγλος και δύο φίλοι του αρχικά χτύπησαν και έβρισαν έναν αστυνομικό, στη συνέχεια αντιστάθηκαν και χτύπησαν άλλους τρεις ένστολους όταν οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου ενώ ένας από τους τρεις επιχείρησε να τους δωροδοκήσει για να μην προχωρήσει η διαδικασία σε βάρος τους.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρει πως προκλήθηκε ο Μαγκουάιρ από Βρετανούς οπαδούς άλλης ομάδας, καθώς και ότι έγιναν άσεμνα σχόλια για κάποιες από τις κοπέλες που ήταν στην παρέα τους. Ωστόσο, αυτό που πυροδότησε τη μεγαλύτερη ένταση ήταν ότι ο Βρετανός αμυντικός διαπίστωσε πως κάποιος χτύπησε την αδερφή του με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

https://www.sport-fm.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια